Szállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban történik.

Rendelését az MPL Futárszolgálat fogja kézbesíteni. írhat megjegyzést a futárnak, hogy könnyebben megtalálja önt. Ha nem talál senkit a megadott címen, akkor értesítőt hagy, majd következő munkanapon megpróbálja ismét kézbesíteni a csomagot. Ha ekkor sem sikerülne, akkor 5 munkanapon belül átvehető a csomag a helyi postán.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Amennyiben napközben a munkahelyén érhető el, akkor javasoljuk, hogy a rendelést kérje inkább oda. általában délelőtt kézbesítik a csomagokat, de ha pontosabb információra kíváncsi, arról a helyi posta tud tájékoztatást adni az e-mailes visszaigazolásunkat követő munkanapon (tehát a kiszállítás napján) reggel 8 órától. Rendelések átadása a futárnak és a kiszállítás is csak munkanapokon történik! Az elküldött csomagok már a feladást követő munkanapon (hétfőtől péntekig) eljutnak önhöz, az ország bármely pontjára.

Szállítási és fizetési díjak

Személyes átvétel0 Ft
Banki előre utalással (előlegbekérő vagy proforma számla alapján)2300 Ft
Kiszállítás MPL futárszolgálattal  (max. 40kg) : 
Utánvéttel                                               Díj
25 000 Ft alatt2650 Ft
25 000 – 50 000 Ft-ig3000 Ft
50 000 – 100 000 Ft-ig3200 Ft
Amennyiben lehetséges a 100.000 Ft összérték feletti megrendeléseket kérem előre utalással intézze!3300 Ft

Raklapos kiszállítás esetén a szállítási díj: 12.000.-Ft

Nagyon nagy csomagok és spikó csövek szállítási költségéről egyeztetés szükséges!

Banki előreutaláshoz proforma számlát küldünk a bankszámlaszám feltüntetésével.

Ameddig a proforma számla nem érkezik meg e-mail címére kérem ne utaljon!