Szállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban történik.

Rendelését az MPL Futárszolgálat fogja kézbesíteni. írhat megjegyzést a futárnak, hogy könnyebben megtalálja önt. Ha nem talál senkit a megadott címen, akkor értesítőt hagy, majd következő munkanapon megpróbálja ismét kézbesíteni a csomagot. Ha ekkor sem sikerülne, akkor 5 munkanapon belül átvehető a csomag a helyi postán.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Fontos tudnivalók

Munkanapokon 13 óráig beérkező rendelések még aznap feldolgozásra kerülnek. Ha az összes termék raktárról elérhető, akkor a következő munkanapon el fog készülni a csomagja.

Amennyiben napközben a munkahelyén érhető el, akkor javasoljuk, hogy a rendelést kérje inkább oda. általában délelőtt kézbesítik a csomagokat, de ha pontosabb információra kíváncsi, arról a helyi posta tud tájékoztatást adni az e-mailes visszaigazolásunkat követő munkanapon (tehát a kiszállítás napján) reggel 8 órától. Rendelések átadása a futárnak és a kiszállítás is csak munkanapokon történik! Az elküldött csomagok már a feladást követő munkanapon (hétfőtől péntekig) eljutnak önhöz, az ország bármely pontjára.

Szállítási és fizetési díjak

Személyes átvétel 0 Ft
Banki előre utalással (előlegbekérő vagy proforma számla alapján) 2200 Ft
Kiszállítás MPL futárszolgálattal  (max. 40kg) :  
Utánvéttel                                                Díj
25 000 Ft alatt 2550 Ft
25 000 – 50 000 Ft-ig 2800 Ft
50 000 – 100 000 Ft-ig 3000 Ft
A 100.000 Ft összérték feletti megrendeléseket előre utalással kérjük rendezni! 3200 Ft

Raklapos kiszállítás esetén a szállítási díj: 12.000.-Ft

Nagyon nagy csomagok és spikó csövek szállítási költségéről egyeztetés szükséges!

Banki előreutaláshoz proforma számlát küldünk a bankszámlaszám feltüntetésével.

Ameddig a proforma számla nem érkezik meg e-mail címére kérem ne utaljon!